afvallen met hypnose en gewichtsbeheersing afslanken met hypnose

Afvallen met hypnose; is dat mogelijk?

Hoe helpt hypnose jou met afvallen

Afvallen is voor veel mensen een ‘hell of a job’ en als we niet uitkijken legt dat zo’n druk dat we alleen al daardoor stress ervaren.

En stress is een belemmende factor voor afvallen. Het zorgt ervoor dat er allerlei stoffen vrijkomen die de vetafbraak remmen. Niet bevorderlijk voor het afvallen dus.

Maar er is nog iets; iets wat we niet mogen dat lijkt een extra aantrekkingskracht op ons te hebben?! Dat willen we juist! Ons onderbewuste werkt daarin sturend.

Onze kennis over goede waardevolle voeding is de afgelopen decennia toegenomen en we weten ook dat diëten eigenlijk niet de oplossing zijn voor een duurzaam gewichtsverlies.

Maar wat dan wel

Het aanpassen van onze levensstijl is heel belangrijk want daarmee leggen we een duurzame verandering voor de toekomst.

Het hebben van overgewicht of zelfs ernstig overgewicht maakt dat we veel minder vitaal zijn en het verkort onze levensverwachting.

Als we ons minder energiek voelen dan hebben we ook niet zo’n zin om ons in te zetten en dan wordt wandelen of fietsen een hele opgave. En juist dit is een van de leefstijl aanpassingen die belangrijk is in de nieuwe weg naar minder kilo’s en een gestroomlijnder gezond lichaam.

Belangrijk om tot actie te komen en onze intenties ook tot uitvoer te brengen is verandering van mind set en het verminderen van stress.

En dat is nou precies waar hypnose een mooie rol kan spelen. Hypnose is namelijk echt een andere staat van zijn, we bevinden ons in een zeer diepe ontspanning en zijn sterk gefocust. Ons systeem komt hierdoor echt tot rust. Dus je begrijpt het al, je ontstresst! Chronische stress vermindert.

Maar we kunnen meer met hypnose, we kunnen op zoek naar de oorzaak van het teveel eten. Of het je niet kunnen beheersen, dat doen we door middel van hypnotherapie. In hypnose gaan we dan samen op zoek naar de oorzaak die opgeslagen ligt in jouw onderbewustzijn. Dit is iets waar jij in je normale bewustzijn geen toegang toe hebt.

En als we dan de oorzaak gevonden hebben kunnen we jouw mind set rondom eten en gewicht blijvend veranderen.

Kan ik ook afvallen met hypnose

Ja zeker want iedereen kan in hypnose, weliswaar lukt dat bij de een wat sneller dan bij de ander.
Het succes van de behandeling is afhankelijk van twee zaken en dat zijn:

  1. Angst
  2. en de wil om te veranderen, de mate waarin je gemotiveerd bent

Het is belangrijk dat jij geen angst hebt voor hypnose vandaar dat ik in het intake gesprek heel duidelijk uitleg wat hypnose wel is en wat het niet is.
Mijn ervaring is dat hierna ieders angst en alle misvattingen die er over bestaan zijn weggenomen en niets meer belemmert om in een mooie hypnose te gaan.
Iets wat jij ook gaat ervaren in deze eerste sessie.

Zullen we samen een belafspraak maken om te kijken of ik jou ook kan helpen?

ABOUT THE AUTHOR